Bidrag från Sparbanksstiftelsen

Cheer Supreme Allstars har varit mycket lyckligt lottade och har fått ett beviljat bidrag från Sparbanksstiftelsen i Sjuhärad. Vi har beviljats hela 70 000:- kronor att använda för att utveckla föreningen genom bl.a. utbildning av ledare, föreläsningar och utbildning för ledare och aktiva osv. För detta vill vi självklart rikta ett stort tack till Sparbanksstiftelsen.

Läs mer om Sparbanksstiftelsen HÄR

Egentligen skulle tidsfristen för bidraget gått ut snart, men tack vare Sparbanksstiftelsens förståelse och förändrade arbete under pandemin har CSA beviljats en förlängd tidsfrist för att genomföra projektet. CSA har givetvis inte kunnat samla tränare och medlemmar för utbildning, föreläsning m.m. under pandemin, och föreningen tittar nu på lösningar inom den nya tidsramen istället. Så återigen, ett stort tack till Sparbanksstiftelsen för deras bidrag och deras förtroende för oss som förening.

Du gillar kanske också...