Senarelagd termin för CSA

CSA har valt att starta säsongen senare under vårterminen. Detta för att kunna ta till sig av de restriktioner som kommer med kort notis, samt kunna planera för och genomföra träningarna på ett smittosäkert sätt. Föreningen var medveten om att de restriktioner som skulle komma i januari innebar en större planering av verksamheten.

För träningslagen innebär detta en säsong som sträcker sig från början av mars till och med första veckan i juni.

För tävlingslagen så innebär det en start omkring februari-mars (varje lags tränare ger egna besked för respektive lag) och deras säsong kan komma att avslutas vid olika tillfällen utefter lagens och tränarnas önskemål. Eventuellt kan säsongen vara längre än vanligt, och annars avslutas säsongen sannolikt i slutet av maj.

Du gillar kanske också...