Nu startar vi ett utvecklingslag!

Utvecklingslaget Divergent är främst för seniorer och äldre.

Vare sig du är nybörjare, erfaren eller tränade cheer för länge sedan så är detta en grupp som passar dig som vill träna cheer på din nivå, efter dina förutsättningar och mål. Vill du träna för skojs skull, förbereda dig inför tävlingslag, träna lite extra vid sidan av ditt eget lag eller på annat sätt utvecklas inom cheer så är detta gruppen att börja i.

Lagets mål är att förbereda medlemmarna inför den tävlingsnivå man önskar att gå i, samt erbjuda givande träning även för dem som enbart vill träna. Fokus kommer att ligga på rätt träning för rätt nivå och med ett smart upplägg kan vi därför blanda olika nivåer. Det innebär att vi kan ta emot nybörjare och erfarna medlemmar samtidigt, utan att träningen upplevs som för enkel eller för svår.

Laget Divergent riktar sig främst mot seniorer och äldre, men vi tar även emot enstaka juniorer. Är du exempelvis junior eller senior och inte har rätt nivå eller ålder för de tävlingslag vi har i dagsläget så kan du börja i utvecklingslaget och sedan provträna för tävlingslaget du önskar gå i vid nästa uttagning. Har du gått i cheer för länge sedan och bara vill träna lite för skojs skull eller har tävlat i några år nu och vill fortsätta att träna, men hinner/orkar inte tävla och närvara på varenda träning, så kan denna träningen vara perfekt för dig. Utvecklingslaget kommer även att bli det laget tävlingslagen gärna vänder sig till om de behöver fylla luckor i sina egna lag med kort varsel, exempelvis vid skada nära tävling.

Dag: Söndagar, med start snart
Tid: 12.30-15.00
Kostnad: Terminsavgift: 1100:- (betalas varje termin) och medlemsavgift: 200:- (betalas en gång per säsong(årsvis)). Är du en befintlig medlem har du redan betalat medlemsavgiften för denna säsongen och betalar då enbart terminsavgiften. Är du ny medlem betalar du båda avgifterna.

Lagets huvudtränare är Saga och Linn, men vi kommer även att ta in olika gästtränare från föreningen när det behövs utmaningar inom exempelvis stunt eller gymnastik. Föreningen har många kunniga tränare som kan bidra vid behov av extra utmaningar. Det kommer även att finnas en tränarlärling samt att tränarstaben kan bli större i takt med att gruppen växer.

Anmäl dig genom att maila anmalan@cheersupreme.se

Du gillar kanske också...