Bli förtroendevald

Bli förtroendevald

Som förtroendevald har du ingen roll i själva styrelsen, men du kan ändå utföra styrelserelaterade uppgifter. Om du exempelvis är duktig på något eller vill erbjuda din hjälp i föreningen utan att binda upp dig på en styrelsepost eller liknande så kan du bli en förtroendevald.

Som förtroendevald sätter du själv gränserna för vad du kan och vill göra åt föreningen. Det kan röra sig om vitt spridda uppgifter. Kanske vill du erbjuda din hjälp med att hitta sponsorer åt föreningen? Eller har/jobbar på ett företag som kan tänkas vilja hjälpa föreningen med exempelvis utbildning, material osv? Kanske har du sett något du skulle vilja hjälpa föreningen att förbättra?

CSA har som förening en uppsjö av uppgifter, måsten, drömmar och behov som måste hanteras. Om du ser något du vill vara med och förbättra eller har något du tror kan hjälpa föreningen så tveka inte att höra av dig. Som relativt nystartad förening har CSA kanske ett större behov av extra stöd än en väletablerad förening. Men CSA vill heller aldrig sluta utvecklas, så det finns alltid utrymme för nytänkande. Tillsammans främjar vi sporten, föreningen och en stor grupp barn och unga. Vid frågor eller intresseanmälan, kontakta valfri person i styrelsen eller maila direkt till info@cheersupreme.se.