Insurgent på Instagram

We love our new trainingkit from csathletic 💞 @csathletic_nordic ...

Tjejerna levererar på dagens stuntträning trotts några sjuka ✨ ...

Laguppställning för Insurgent 20/21🎀 Hur bra kommer inte detta bli??🤯😍 ...

Tränare för Insurgent 20/21!
Belma🎀

Hej! 😇
Jag heter Belma och är 17 år gammal och går in på mitt 8:e år i cheer. Senaste laget jag tränade var revolution och i år ska jag coacha Insurgent, jag ska även vara aktiv i Reckless🤩. Jag är så taggad på att se vad säsongen har att erbjuda och ser fram emot se oss utvecklas!😍
...

Tränare för Insurgent 20/21!
Linnéa🎀

Hejsan 👋🏼 Mitt namn är Linnéa, jag är 21 år gammal och jag har gått på cheerleading sedan 2009. Jag var senast aktiv i Black Ops S3.
Under åren har jag coachat träningslag, M1 och J1. Efter ett års uppehåll är jag tillbaka igen, och denna gången i CSA 😍
Är extremt taggad på att bli en del av denna cheerfamilj och träffa alla underbara aktiva. Vi ses!
...

Tränare för Insurgent 20/21!
Andrea🎀

Hej jag heter Andrea Melander och är 17 år, jag har gått i cheer i 4 år och varit tränare i 1 år🥰 Säsongen 19/20 var jag aktiv i @csa.reckless och var tränare för @gcoleos ❤️ Denna säsong ska jag för första gången vara tävlingstränare vilket jag är så sjuuukt taggad på🔥 jag ska även gå i reckless ☺️ Jag är så sjukt taggad på att se lagets utveckling och få åka på tävlingar! Är säker på att detta kommer bli en grym säsong🔥
...